JP Werkrevisie, dé specialist in outplacement in Zwolle, begeleidt al ruim 30 jaar mensen succesvol van werk naar werk. Als opvolger van outplacementbureau Joosten & Partners hebben wij onze outplacementtrajecten ontwikkeld tot één van onze specialismen. Wij werken met zeer ervaren adviseurs, die de regionale arbeidsmarkt uitstekend kennen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Met onze outplacements scoren wij al vele jaren hoog, zowel wat betreft het aantal succesvolle herplaatsingen als op het gebied van klanttevredenheid.

Outplacement in Zwolle op maat

De individuele wensen van de klant staan bij ons voorop. Daarmee krijgt een traject de accenten waardoor persoonlijk maatwerk ontstaat.

Het outplacementbureau om de hoek

Maatwerk betekent ook dat de klant niet ver hoeft te reizen. Wij zijn met onze hoofdlocatie gevestigd in Zwolle; voor mensen uit Zwolle en omgeving zitten wij als outplacementbureau dus “om de hoek”.

Beëindigingsovereenkomst met outplacement

Een outplacement wordt vaak afgesproken in het kader van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Daarvoor kan o.a. de transitievergoeding worden ingezet, die in het kader van de Wet Werk & Zekerheid door de werkgever wordt uitgekeerd.

Collectief outplacement

JP Werkrevisie voert naast individuele outplacements ook groepsgewijze Van-werk-naar-werk-projecten uit, bijv. bij afslankoperaties. Ook bij deze projecten kan de deelnemer rekenen op individueel maatwerk.
De jobsearchers van JP Werkrevisie spelen een actieve rol bij het opsporen van vacatures. Dat gaat heden verder dan zoeken op internet of in de traditionele vacaturebronnen.

Starten als zelfstandig ondernemer

Een outplacement is voor sommigen het moment om een al langer gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: starten als zelfstandig ondernemer. JP Werkrevisie kan daarbij helpen.

Gratis nazorg

Na het vinden van nieuw werk houdt onze dienstverlening niet op. Elke deelnemer aan een outplacementtraject kan rekenen op een periode gratis nazorg.

Kwaliteitscertificaat OVAL

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houdt zich strikt aan de gedragscode. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die getoetst is op kwaliteit en zich gebonden weet aan strakke richtlijnen.

Hebt u interesse in een outplacementtraject bij JP Werkrevisie? Bel 038-452 83 50.

JP Werkrevisie, hét outplacementbureau in Zwolle. Wij begeleiden u graag van werk naar werk