JP Werkrevisie is opgericht in 1986 onder de naam Joosten & Partners, met Rotterdam als één van de hoofdvestigingen. In 2016 is ons outplacementbureau dus al 30 jaar in Rotterdam gevestigd! Wij kennen dus de plaatselijke en regionale arbeidsmarkt als geen ander en daar profiteert ú van: wij hebben hoge slagingspercentages en scoren mooie cijfers op klanttevredenheid. Plezierig om te weten als u kiest voor een outplacementbureau in Rotterdam.

Outplacement volgens úw wensen

Outplacement mag nooit confectie zijn: iedere klant heeft immers zijn eigen achtergrond en wensen. Die vormen voor ons het vertrekpunt voor het inrichten van uw persoonlijke traject. Daarom zijn onze outplacements in Rotterdam altijd maatwerk.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

Voor uw begeleidingsgesprekken hoeft u geen grote afstanden af te leggen: JP Rotterdam heeft de beschikking over een uitstekende gesprekslocatie bij u “op loopafstand”.

Een beëindigingsovereenkomst met een outplacement

Een outplacement maakt steeds vaker deel uit van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Ook het transitiebudget mag ervoor worden ingezet.

Collectief outplacement

Collectief of groepsgewijs outplacement hoort bij reorganisaties of afslankingsoperaties. In een sociaal plan kunnen er afspraken over worden vastgelegd, bijvoorbeeld door de transitievergoeding van een outplacement-oormerk te voorzien. Ook bij deze van-werk-naar-werk-projecten zorgen wij voor maatwerk.

Jobsearch

Het zoeken naar vacatures hoort standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor kunnen zij terugvallen op verschillende netwerken die JP Werkrevisie in 30 jaar heeft opgebouwd, Maar daar blijft het niet bij: naast de adviseurs, maken wij ook gebruik van jobhunters om uw outplacement in Rotterdam tot een succes te maken.

Gratis nazorg

Bij een compleet outplacement hoort een gedegen pakket aan nazorg. Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Rotterdam. Natuurlijk is onze nazorg “all in”: bij ons vindt u geen “kleine lettertjes” en extra nota’s.

OVAL-kwaliteitscertificaat

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden worden periodiek bezocht voor een strenge kwaliteitstoetsing, waar ook een klanttevredenheidsmeting bij hoort. JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarmee hebt u de zekerheid dat u “in zee” gaat met een betrouwbaar outplacementbureau. Wel zo veilig!

Hebt u interesse in een outplacement in of in de regio Rotterdam? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP Werkrevisie, al 30 jaar vertrouwd in Rotterdam. Wij begeleiden u graag van werk naar werk.