JP Werkrevisie is opgericht in 1986 onder de naam Joosten & Partners. In 2016 bestaan wij dus 30 jaar! Wij zijn daar gepast trots op en ú profiteert van de jarenlange ervaring van onze adviseurs, die allen bij u in de regio Nijmegen wonen en werken. Zij zijn dus bekend met de mensen én de regionale arbeidsmarkt. Daarom zijn onze slagingspercentages en klanttevredenheidsscores bovengemiddeld hoog. Plezierig om te weten als u kiest voor een outplacement in Nijmegen.

Ons outplacement in Nijmegen is maatwerk

Outplacement mag nooit confectie zijn: daarmee wordt de cliënt tekort gedaan. Daarom zijn onze outplacements in Nijmegen altijd maatwerk. Úw wensen vormen óns uitgangspunt.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

U wilt niet ver reizen voor uw begeleidingsgesprekken en dat hoeft ook niet: JP Nijmegen heeft de beschikking over verschillende gesprekslocaties op zeer beperkte afstand. U kunt “om de hoek” bij ons terecht in Nijmegen en Elst.

 Een beëindigingsovereenkomst met een outplacement

Een outplacement maakt steeds vaker deel uit van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Ook het transitiebudget mag ervoor worden ingezet.

Collectief outplacement

Collectieve of groepsgewijze outplacements doen zich voor bij reorganisaties of afslankingsoperaties. In overleg met de opdrachtgever kunnen wij ook bij deze van-werk-naar-werk-projecten zorgen voor maatwerk.

Jobhunting

Het zoeken naar vacatures hoort standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor maken zij gebruik van verschillende netwerken, Maar daar blijft het niet bij: naast de adviseurs zetten wij ook gericht jobhunters of jobsearchers in om uw outplacement in Nijmegen tot een succes te maken.

Gratis nazorg

Een outplacement is niet compleet zonder een aantrekkelijk pakket aan gratis nazorg. Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Nijmegen.

JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden onderwerpen zich periodiek aan een strenge kwaliteitstoets, waarbij ook aan verschillende cliënten wordt gevraagd of zij tevreden zijn. JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat, waarmee u de garantie hebt dat u werkt met een partij die gebonden is aan strakke richtlijnen. Wel zo veilig!

Hebt u interesse in een outplacement in of in de regio Nijmegen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek  Bel 038-452 83 50.

JP Werkrevisie, het outplacementbureau in Nijmegen met resultaat. Wij begeleiden u graag van werk naar werk.