JP Werkrevisie, voorheen outplacementbureau Joosten & Partners, is opgericht in 1986. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst in Leeuwarden met een professioneel loopbaanadvies of een op maat gesneden outplacement. Wij zetten uitsluitend ervaren adviseurs in die bij u in de Friesland wonen en werken. Zij kennen de streek, de mensen én de arbeidsmarkt. Daarom liggen onze slagingspercentages en onze klanttevredenheidsscores plezierig hoog.

Het outplacementbureau dat maatwerk biedt

Een outplacement bij JP Werkrevisie kent vaste onderdelen, maar een uitgebalanceerd outplacementprogramma is bij ons altijd maatwerk. De individuele wensen van de cliënt zijn bij ons het uitgangspunt.

Outplacement “om de hoek” in Leeuwarden

U hoeft u bij ons voor uw outplacement niet ver te reizen: u kunt bij ons terecht op onze uitstekende gesprekslocatie in Leeuwarden.

Outplacement en beëindigingsovereenkomst

Als een medewerker en zijn werkgever afscheid van elkaar nemen door middel van een beëindigingsovereenkomst, wordt vaak een outplacementregeling “meegenomen”. De vertrekkende medewerker kan zich dan zelf oriënteren op de “outplacement-markt”.  Sinds 1 juli 2015 mag ook de transitievergoeding worden ingezet.

Groepsgewijs outplacement

JP Werkrevisie heeft in de loop der jaren, naast individuele outplacements, ook veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van groepsgewijze of collectieve outplacements. Bent u geïnteresseerd in deze van-werk-naar-werk-projecten?

Wij zetten job-hunters in op zoek naar uw nieuwe baan

De adviseurs van JP Werkrevisie sporen actief vacatures op. Daarvoor hebben zij diverse netwerken tot hun beschikking, zoals het in meer dan 25 jaar opgebouwde netwerk van JP Werkrevisie in de regio Leeuwarden, Daarnaast gaan onze jobhunters gericht voor u aan de slag, door kansrijke bedrijven en instellingen actief te benaderen.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie biedt als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd. 

OVAL

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houdt zich strikt aan de gedragscode van de brancheorganisatie. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die gebonden is aan strakke richtlijnen. Voor u een vertrouwenwekkende gedachte.

Hebt u interesse in een outplacement in Leeuwarden? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel: 038-452 83 50

JP Leeuwarden begeleidt u graag van werk naar werk.