JP Werkrevisie, voorheen Joosten & Partners, is specialist in outplacement in Twente, Wij kunnen intussen bogen op bijna 30 jaar ervaring en die zetten wij graag in om u succesvol van werk naar werk te begeleiden. Onze ervaren adviseurs wonen en werken in de regio, waardoor zij de regionale arbeidsmarkt uitstekend kennen. Daarom boeken wij met onze outplacements al vele jaren mooie cijfers, zowel wat betreft het aantal succesvolle plaatsingen als op het gebied van klanttevredenheid.

Onze outplacements in Twente zijn maatwerk

Wij zijn pas tevreden als ú dat bent. Daarom gaan wij altijd uit van de individuele wensen van de klant en onstaat écht maatwerk.

Ons outplacementbureau zit bij u “om de hoek”

U wilt niet te ver reizen voor uw begeleidingsgesprekken. Daarom zijn wij het outplacementbureau dat gevestigd is “om de hoek”. Wij verwelkomen u graag op onze prima gesprekslocatie in Hengelo. Woont u in één van de andere grotere plaatsen in Twente? Ook daar staan wij u graag te woord.

Afscheid mét outplacement

Een outplacement vloeit vaak voort uit een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Sinds 1 juli 2015 mag u uw transitievergoeding ervoor gebruiken, Dat is een verstandige keuze: door de begeleiding van een goed outplacementbureau stijgt de kans op het vinden van nieuw en vooral passend werk aanzienlijk.

Collectief van werk naar werk

Groepsgewijze of collectieve Van-werk-naar-werk-projecten doen zich voor als een bedrijf moet afslanken of reorganiseren. In een sociaal plan kan de transitievergoeding ervoor worden geoormerkt. Bij JP Werkrevisie kan de deelnemer óók bij collectieve outplacements rekenen op individueel maatwerk. We gaan er graag over in gesprek met de werkgever en/of de ondernemingsraad.

Zoeken naar een nieuwe baan

Het actief opsporen van vacatures hoort bij het werk van onze adviseurs. Dat houdt meer in dan zoeken op internet of in de klassieke vacaturebronnen. JP Werkrevisie zet gespecialiseerde jobsearchers in, zodra trajecten in de fase zijn beland, waarin actief gezocht wordt naar een nieuwe baan.

Zelfstandig ondernemerschap

Veel mensen denken erover na om een keer te starten als zelfstandig ondernemer. Vaak blijft het daarbij: er is sprake van teveel “beren op de weg”. Een outplacement kan echter het moment zijn om de wens om “zelfstandig te gaan”  werkelijkheid te laten worden. JP Werkrevisie heeft de kennis in huis om uw droom in vervulling te laten gaan.

Gratis nazorg

Na het vinden van nieuw werk stopt onze begeleiding nog niet. Onze dienstverlening voorziet in een periode gratis nazorg.

Het OVAL-logo staat voor kwaliteit

Het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) biedt de klant de zekerheid. JP Werkrevisie bezit het certificaat en houdt zich strikt aan de OVAL-gedragscode. Een veilige gedachte!

Hebt u interesse in een kosteloos en niet-verplichtend oriënterend gesprek? Bel ons: 038-4528350

JP Hengelo begeleidt u graag van werk naar werk