JP Werkrevisie voert al ruim 25 jaar outplacements uit. Voor een succesvol outplacement in Eindhoven bent u bij ons dus aan het goede adres. Onze adviseurs, die allen bij u in de regio Eindhoven wonen en werken, kunnen bogen op een ruime ervaring. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en daar profiteert ú van. Daarom zijn wij het outplacementbureau in Eindhoven met een van de hoogste slagings- en tevredenheidspercentages.

Ons outplacementbureau biedt maatwerk

Een outplacement bevat bij JP Werkrevisie verschillende onderdelen, maar wij gaan altijd uit van de individuele wensen van de cliënt. Hierdoor ontstaat persoonlijk maatwerk.

Outplacement in Eindhoven “om de hoek”

Maatwerk betekent ook dat u als cliënt niet ver hoeft te reizen. Daarom krijgt u uw begeleidingsgesprekken op onze uitstekende locatie bij u “om de hoek” in Eindhoven.

Beëindigingsovereenkomst met outplacementvergoeding

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst is vaak sprake van een outplacementregeling. In die gevallen mag de vertrekkende medewerker zelf op zoek gaan naar een outplacementbureau dat bij hem of haar past.

Collectief outplacement

Naast individuele outplacements voert JP Werkrevisie collectieve outplacements uit; vanzelfsprekend even vakkundig en respectvol. Deze van-werk-naar-werk-projecten doen zich bijv. voor bij reorganisaties of afslankingsoperaties.

Gericht op zoek naar een nieuwe baan door job-hunting

Omdat zij de regionale arbeidsmarkt goed kennen, spelen de adviseurs van JP Werkrevisie een actieve rol bij het zoeken naar nieuw werk. Daarvoor hebben zij verschillende beschikbare netwerken tot hun beschikking, zoals het eigen bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie in de regio Eindhoven. Daarnaast gaan onze job-hunters gericht voor u aan de slag.

Wordt u zelfstandig ondernemer in Eindhoven?

Regelmatig leidt een outplacement tot de keuze om zelfstandig ondernemer te worden. Wij beschikken over de expertise om de cliënt te beleiden op dat uitdagende pad.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie geeft als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd. Na de start bij een nieuwe werkgever kan gedurende 12 maanden kosteloos voor advies een beroep worden gedaan op JP Werkrevisie.

OVAL staat garant voor kwaliteit

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Een vertrouwenwekkende gedachte!

Hebt u interesse in een outplacement in Eindhoven? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50

JP Eindhoven begeleidt u graag en gedegen van werk naar werk