Outplacementbureau Joosten & Partners is één van de oudste en daarmee meest ervaren outplacementbureaus in Nederland. Wij zijn opgericht in 1986 en hebben in 2018 een nieuwe naam aangenomen: JP Werkrevisie. In 2016 bestaan wij dus 30 jaar! We zijn daar natuurlijk trots op, maar vanzelfsprekend is het geen reden om achterover te leunen. Integendeel: wij blijven ons 100% inzetten om uw outplacement tot een succes te maken. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit en werken daarom alleen met ervaren adviseurs, die allemaal hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben een uitgebreide kennis van de de regionale arbeidsmarkt en daarom zijn onze slagingspercentages en klanttevredenheidsscores plezierig hoog. Goed om te weten als u voor de keuze staat met welk outplacementbureau u “in zee” gaat.

Wij maken maatwerk van uw outplacement in Arnhem

Outplacement mag nooit confectie zijn: daarmee wordt de cliënt tekort gedaan. Daarom zijn onze outplacements in Arnhem altijd maatwerk. Wij gaan met u in gesprek, inventariseren uw wensen en doen dan een programmavoorstel.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

Bij een outplacement horen begeleidingsgesprekken. Daarvoor hoeft u geen grote afstand af te leggen:onze gesprekslocatie bevindt zich op “loopafstand” in Arnhem. Parkeren is geen probleem: dat kan gratis op eigen terrein

Vaststellingsovereenkomst, transitiebudget en outplacement

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst hoort een outplacement . De nieuwe wet Werk & Zekerheid kent een transitievergoeding toe aan vertrekkende medewerkers, bedoeld om snel en goed weer aan het werk te komen. Dat budget mag daarom ook voor outplacement worden ingezet. Onderzoek wijst uit dat dit een verstandige keuze is.

Outplacement bij bedrijfsafslanking

Als een bedrijf moet reorganiseren of afslanken moet vaak van meerdere medewerkers gelijktijdig afscheid genomen worden. Een goede optie is dan het aanbieden van een collectief of groepsgewijs outplacement. Wij treden graag in overleg met werkgevers die dat overwegen. Ook bij collectief outplacement garanderen wij maatwerk.

Jobhunting: een vak apart   

 Vacatures zoeken én vinden is een vak apart. Natuurlijk hoort hoort dit standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor gebruiken zij verschillende netwerken, Maar wij gaan verder: naast de adviseurs zetten onze gespecialiseerde jobhunters zich ook in voor onze deelnemers om hun outplacement in Arnhem tot een succes te maken.

Goede nazorg hoort erbij

Wij bieden onze outplacement-deelnemers een volwassen pakket aan nazorg, want nazorg hoort erbij! Onze outplacements in Arnhem eindigen dus niet abrupt met het vinden van een nieuwe baan. Daarna kunnen zich nog diverse zaken aandienen, waarover de deelnemer nog graag advies wil inwinnen. Dat kan én: het is kosteloos!

OVAL-kwaliteit geeft zekerheid

OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden van OVAL worden regelnmatig op kwaliteit getoetst, waarbij ook cliënten worden bevraagd.JP Werkrevisie heeft de OVAL-kwaliteitstoets glansrijk doorstaan en mag daardoor het OVAL-logo voeren op haar website.

Hebt u interesse in een outplacement in of in de regio Arnhem? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50

JP Arnhem begeleidt u graag van werk naar werk