JP Werkrevisie is de voortzetting van outplacementbureau Joosten & Partners. In 2016 bestaan wij 30 jaar en daarmee behoren wij tot de meest ervaren bureaus In Nederland. Die brede ervaring zetten wij graag voor u in. Wij werken uitsluitend met adviseurs, die al vele jaren werkzaam zijn in op hun vakgebied. Dat vertaalt zich in mooie slagingspercentages en klanttevredenheidsscores.

Het outplacementbureau in Apeldoorn dat echt maatwerk biedt

Een outplacement bestaat uit enkele vaste onderdelen, maar echt maatwerk ontstaat pas als de persoonlijke situatie van de klant het uitgangspunt vormt.  De “finetuning” van het programma doen wij daarom altijd samen de klant. Dat doen we standaard aan het begin van ieder traject en desgewenst ook tussentijds.

Gesprekslocatie in Apeldoorn

Wij beschikken over een prima gesprekslocatie in Apeldoorn. Voor uw loopbaan coaching gesprekken hoeft dus niet ver te reizen: wij zitten bij u in de buurt.

Een vaststellingsovereenkomst met een outplacement

Een vaststellings- of beëindigingsovereenkomst zonder outplacement is eigenlijk niet compleet., Sinds 1 juli 2015 heeft een werknemer het recht op een transitie vergoeding bij ontslag. Deze vergoeding, bedoeld om gemakkelijker aan nieuw werk te komen, mag worden ingezet voor outplacement. Een verstandige keuze: door onderzoek is aangetoond dat de kans op het vinden van nieuw, passend werk daardoor flink toeneemt.  Meer weten?

Outplacement bij collectief ontslag

Collectief ontslag is een pijnlijk gevolg van een afslankingsoperatie. Een professioneel uitgevoerd groepsoutplacement kan die pijn verzachten.JP Werkrevisie heeft die professionele aanpak ontwikkeld in onze zogenaamde van-werk-naar-werk-projecten.

Jobhunting hoort erbij

De adviseurs vanJP Werkrevisie zoeken voortdurend naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures. Daarvoor gebruiken zij het in de loop der jaren opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie, zowel regionaal als landelijk. Om de kans op het vinden van werk te vergroten zetten wij ook jobhunters in. De beoefenaren van deze bijzondere “tak van sport” gaan nog een stapje verder dan de adviseurs: bedrijven en instellingen met “succespotentie” worden door hen actief benaderd.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie biedt als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement als de nieuwe baan na de proeftijd niet wordt gecontinueerd. Ook voor een kosteloos advies kan de klant nog enige tijd bij ons aankloppen.

OVAL staat voor kwaliteit

JP Werkrevisie is lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Het OVAL-kwaliteitscertificaat, het bewijs van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid, wordt pas na een uitgebreid onderzoek toegekend. Het OVAL-logo op onze website staat dus voor kwaliteit.

Hebt u interesse in een outplacement in Apeldoorn? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP Apeldoorn, het outplacementbureau met resultaat