OPNIEUW ORIËNTEREN OP JEZELF
EN JOUW LOOPBAAN

Werk en leven vormen een samenhangend geheel. Als op het werk niet alles gaat zoals je zou willen, als je twijfelt of je je werk anders zou moeten aanpakken of misschien wel een heel andere baan of werkgever zou moeten zoeken, leidt dat tot onrust en spanning. De balans wordt verstoord.

Het kan hinderlijk gaan rondzingen in je hoofd en onbestemde gevoelens laten je niet los. Je voelt je plichten en verantwoordelijkheden, privé en op je werk. Maar je wilt ook ruimte krijgen voor je persoonlijke ontwikkelwensen, ontdekken wat je nog meer zou kunnen bereiken met je aanleg en karakter. Je ziet niet voor je hoe je dat stap voor stap aan kunt pakken en de balans in jezelf en je omgeving kunt bewaren.

PROFESSIONELE LOOPBAANCOACHING

Vanuit je eigen verleden of je omgeving voel je remmingen om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je zou willen doen. Prettig is zo’n situatie niet en je zou duidelijke keuzes willen maken om weer met plezier en perspectief verder te kunnen met je werk en leven. Door het inschakelen van een professionele loopbaancoach kun je de rust terugkrijgen en met vertrouwen voor je zien welke stappen je gaat zetten. Stappen die passen bij de situatie, bij jouw persoon en je dieperliggende kwaliteiten, behoeften, waarden en drijfveren.

PERSOONLIJKE EN PASSENDE AANPAK

Voor loopbaancoaching werken we na een uitgebreide intake met een persoonlijke offerte. De coachvraag wordt zo helder mogelijk vastgesteld en vertaald naar een passend aantal coachgesprekken en de eventuele inzet van aanvullende instrumenten. Soms wordt er een combinatie gemaakt met andere diensten die JP kan bieden.