OPNIEUW ORIËNTEREN OP JEZELF
EN JOUW LOOPBAAN MET EEN LOOPBAANCOACH

Een loopbaancoach helpt je bij de ontwikkeling van jezelf en jouw loopbaan. Onze professionele coaches helpen je om jouw ambities helder te krijgen. We maken een plan om ambities waar te maken, maar ook om de juiste balans te vinden tussen je werk en leven. Weet jij waar je energie van krijgt? En is het tijd geleden dat je met plezier naar je werk gaat of twijfel je of je alles eruit haalt? Neem contact op met een van onze loopbaancoaches en ontdek hoe zij jou kunnen helpen om ambities te realiseren en de juiste balans te vinden!

Waarom een loopbaancoach?

Werk en leven vormen een samenhangend geheel. Als op het werk niet alles gaat zoals je zou willen, als je twijfelt of je je werk anders zou moeten aanpakken of misschien wel een heel andere baan of werkgever zou moeten zoeken, leidt dat tot onrust en spanning. De balans wordt verstoord. Een professionele loopbaancoach helpt je de rust en balans terug te vinden.

Wat doet een loopbaancoach?

Het kan hinderlijk gaan rondzingen in je hoofd en onbestemde gevoelens laten je niet los. Je voelt je plichten en verantwoordelijkheden, privé en op je werk. Maar je wilt ook ruimte krijgen voor je persoonlijke ontwikkelwensen, ontdekken wat je nog meer zou kunnen bereiken met je aanleg en karakter. Je ziet niet voor je hoe je dat stap voor stap aan kunt pakken en de balans in jezelf en je omgeving kunt bewaren. Een professionele loopbaancoach helpt je hierbij. Samen met een loopbaancoach maak je persoonlijke doelen en ambities helder. Je maakt samen met je coach een plan om deze doelen te realiseren. Met als doel om de juiste balans te vinden én plezier in je werk.

Onze loopbaandiensten

Wanneer een loopbaancoach?

  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je wilt ontdekken wat je ambities zijn.
  • Je durft geen keuzes te maken in je loopbaan.
  • Je werk gaat niet zoals je zou willen.
  • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
  • Je wilt onderzoeken wat je nog meer kan en wilt bereiken

PROFESSIONELE LOOPBAANCOACHING

Vanuit je eigen verleden of je omgeving voel je remmingen om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je zou willen doen. Prettig is zo’n situatie niet en je zou duidelijke keuzes willen maken om weer met plezier en perspectief verder te kunnen met je werk en leven.

Door het inschakelen van een professionele loopbaancoach kun je de rust terugkrijgen en met vertrouwen voor je zien welke stappen je gaat zetten. Stappen die passen bij de situatie, bij jouw persoon en je dieperliggende kwaliteiten, behoeften, waarden en drijfveren.

Loopbaancoaching: persoonlijke en passende aanpak

Voor loopbaancoaching werken we na een uitgebreide intake met een persoonlijke offerte. De coachvraag wordt zo helder mogelijk vastgesteld en vertaald naar een passend aantal coachgesprekken en de eventuele inzet van aanvullende instrumenten. Soms wordt er een combinatie gemaakt met andere diensten die JP Werkrevisie kan bieden.

 

Vind een professionele loopbaancoach bij u in de buurt

JP werkrevisie heeft meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland. Zo vindt u altijd een professionele loopbaancoach bij u in de buurt. Bekijk ons overzicht en vind een loopbaancoach bij u in de buurt.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!