JP Werkrevisie is dé specialist in loopbaanadvisering in Zwolle. Dat zijn wij al ruim 30 jaar. Als opvolger van loopbaanadviesbureau Joosten & Partners hebben wij onze eigen methodiek ontwikkeld, waarbij wij zorgvuldig en stapsgewijs uw interesses, competenties en loopbaanankers in kaart brengen. Daarnaast brengen wij in kaart bij welk “loopbaantype” u past. Dat brengt u uiteindelijk bij passende branches en functies. Wij werken uitsluitend met ervaren senior-adviseurs, één van de redenen waarom wij mooie klanttevredenheidscijfers kunnen tonen. Meer weten over onze loopbaanadviestrajecten?

Het loopbaanadviesbureau in Zwolle “om de hoek”

De hoofdvestiging van JP Werkrevisie is gesitueerd in Zwolle in de directe nabijheid van de Isala-klinieken. Daar ontvangen wij u graag voor uw loopbaanadviesgesprekken. De bereikbaarheid van onze locatie is uitstekend, zowel per auto als met het openbaar vervoer. En parkeren is geen probleem: u parkeert gratis op één van onze eigen parkeerplaatsen.

De Loopbaanscan voor wie het “een onsje minder” mag zijn

Een volledig loopbaanadviestraject is relatief omvangrijk. Vaak is dat de beste optie, maar soms kan het “een onsje minder”. Wanneer de vraagstelling wat minder breed is, kan de Loopbaanscan een uitstekend alternatief zijn. Het is een compact traject, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en efficiënt, dat in betrekkelijk korte tijd de nodige heldere aanknopingspunten biedt over.een mogelijk loopbaanvervolg. 

OVAL, uw kwaliteitsgarantie

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en wij houden ons strikt aan de gedragscode van onze brancheorganisatie. Een geruststellende gedachte voor wie op zoek is naar een betrouwbaar loopbaanadviesbureau.

Hebt u interesse in ons uitgebreide loopbaanadviestraject of de Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Zwolle, voor een glashelder loopbaanadvies