JP Werkrevisie begon in 1986 onder de naam Joosten & Partners met loopbaanadvisering met een stevig wetenschappelijk fundament. Samen met de Rijks Universiteit Groningen ontwikkelden wij onze eigen methode. Sindsdien is er natuurlijk het nodige veranderd, maar onze methode is nog steeds in gebruik en up to date. Dat doen wij door de nieuwste inzichten én de ontwikkelingen in branches en functies heel regelmatig in onze methode op te nemen. Wat bij het oude bleef: onze kwaliteit. Wij streven ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Daarmee creëren wij maatwerk Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Gesprekslocaties in heel Nederland, ook in Utrecht

U kunt in uw eigen woonplaats terecht voor uw gesprekken met uw vaste loopbaancoach . Wij beschikken in Utrecht over een prima gesprekslocatie.

Voor een beknopter loopbaanadvies kiest u de Loopbaanscan

Afhankelijk van uw situatie en de reikwijdte van uw vraagstelling is soms een volledige heroriëntatie op uw loopbaan aan te bevelen, maar in andere gevallen kan prima worden volstaan met een minder uitgebreid traject. Wij hebben daarvoor een uitstekend alternatief: de Loopbaanscan. De Loopbaanscan heeft hetzelfde wetenschappelijke fundament als het brede heroriëntatietraject en zij levert u een verrassend helder loopbaanadviesrapport op. Meer weten over de Loopbaanscan?

Ga voor het OVAL-keurmerk

OVAL is de brancheorganisatie van de professionele loopbaanadviesbureaus. Haar kwaliteitskeurmerk wordt breed erkend. Op de OVAL-website leest u: “Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat”. Dat is onze uitdaging als OVAL-lid en dat maken we elke dag waar: wij zijn pas tevreden als ú dat bent.

Wilt u contact over ons aanbod op het gebied van loopbaanadvisering of onze andere diensten? Bel 038-452 83 50.

JP Utrecht, voor een loopbaanadvies op maat