Wij zoeken allemaal plezier en bevrediging in ons werk. Velen van ons komen na een aantal jaren werken tot de conclusie dat het arbeidsplezier niet meer is wat het ooit was. Dat gevoel kun je negeren – op alle banen is immers wel iets aan te merken – maar je kunt er ook iets mee doen. Je loopbaan eens goed onder de loep nemen, kan verrassende nieuwe inzichten opleveren. De kans dat dit gebeurt, neemt aanzienlijk toe door het inwinnen van een goed en professioneel loopbaanadvies. Zo’n advies is compleet, geeft richting en heeft een hoog realiteitsgehalte. JP Werkrevisie, voorheen Bureau Joosten & Partners, is al vele jaren actief in Tilburg en biedt kwalitatief hoogwaardige loopbaanadviezen.

Gratis oriënterend gesprek in Tilburg

U gaat niet over één nacht ijs, maar u wilt weten wat een loopbaanadviesbureau u precies te bieden heeft. Daarvoor wilt u eerst een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Daarvoor kunt u “om de hoek” terecht in Tilburg, op onze prima gesprekslocatie aan de Piushaven. U bent er van harte welkom.

Het ene loopbaanadvies is het andere niet

Waar de één behoefte heeft aan een uitgebreid traject, waarin aandacht wordt besteed aan een breed scala van vragen rond werk en loopbaan, daar heeft de ander voldoende aan een veel lichter traject. Het ene loopbaanadvies is het andere niet. JP Werkrevisie biedt mogelijkheden van uitgebreid tot beknopt, met het accent op een beperkt aantal vragen. Voor wie voldoende heeft aan zo’n beknopt traject, heeft JP Werkrevisie de Loopbaanscan ontwikkeld. Die bieden wij nu ook aan in Tilburg.

OVAL

Bij een professioneel loopbaanadvies hoort een kwaliteitsgarantie. De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) staat hier borg voor: zij controleert periodiek de kwaliteit van haar leden. Ziet u dus het OVAL-logo, dan weet u dat u goed zit.

Hebt u interesse in één van onze loopbaanadviestrajecten? Bel 038-452 83 50. 

JP Tilburg, voor een volgende stap in uw loopbaan