In 1986 begon Bureau Joosten & Partners met loopbaanadvisering op basis van wetenschappelijke inzichten. Sindsdien is er veel veranderd: de methode werd verschillende keren gemoderniseerd, de naam veranderde in JP Werkrevisie en het aantal gesprekslocaties werd flink uitgebreid. Maar er bleven ook dingen bij het oude: onze kwaliteit en ons streven om altijd aan te sluiten bij de wensen van de cliënt. Een goed loopbaanadvies is nooit confectie; het is maatwerk! Intussen hebben vele mensen kunnen profiteren van onze professionele loopbaanadviezen, ook in Nijmegen. Soms leidt een advies tot een loopbaanswitch, soms blijkt dat het verleggen van de koers niet de beste optie is. Wat de uitkomst ook is: een loopbaanadvies van JP Werkrevisie biedt altijd de goede aanknopingspunten om onderbouwde en verantwoorde keuzes te kunnen maken voor een goed loopbaanvervolg.

Voor uw loopbaanadviestraject kunt u terecht in Nijmegen

U kunt in Nijmegen en in Elst terecht voor uw loopbaanadviestraject. In beide plaatsen beschikken wij over een prima gesprekslocatie.

Een minder uitgebreid loopbaanadvies? Kies de Loopbaanscan

Een heroriëntatie op uw loopbaan kan uitgebreid, maar ook minder uitgebreid. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen rond werk en loopbaan kan worden gekozen voor een uitgebreid traject of voor een gecomprimeerd traject. Voor het laatste hebben wij een uitstekend alternatief: de Loopbaanscan. De Loopbaanscan is gebaseerd op hetzelfde wetenschappelijke fundament en ook dit traject levert u een helder schriftelijk rapport op.

Ga voor zekerheid en eis het kwaliteitskeurmerk van OVAL

Het kwaliteitskeurmerk van brancheorganisatie OVAL geniet brede erkenning. Dat is niet voor niets: een loopbaanadviesbureau mag niet zomaar het OVAL-logo voeren op haar website. Bureaus die het OVAL-logo mogen publiceren hebben voldaan aan een strenge kwaliteitstoets. Deze toets wordt periodiek herhaald. U ziet het OVAL-beeldmerk op deze pagina. Daarmee weet u dat dat u bij ons kwaliteit krijgt. Wij zouden niet anders willen: wij zijn pas tevreden als ú dat bent.

Wilt u contact over ons aanbod op het gebied van loopbaanadvisering of onze andere diensten? Bel 038-452 83 50.

JP Nijmegen, voor een realistisch loopbaanadvies