Soms is het goed om wat uitgebreider stil te staan bij de vraag waar u staat in uw loopbaan. Zit u nog op koers? Beantwoordt uw werk nog aan uw wensen? Zijn er nog voldoende mogelijkheden om u door te ontwikkelen? Een goed, professioneel loopbaanadvies geeft antwoord op dit soort vragen, zodat u gefundeerd een nieuwe stap in uw loopbaanstap kunt zetten. JP Werkrevisie biedt deze professionele loopbaanadviezen aan. Onze ervaren loopbaancoaches werken met een methode, ontwikkeld op wetenschappelijke basis, die haar waarde in de loop van de jaren ruimschoots heeft bewezen.

Uw loopbaandviesbureau in Leeuwarden

JP Werkrevisie is een landelijk werkend loopbaanadviesbureau en biedt haar diensten ook aan in Friesland. U kunt bij ons terecht op onze prima gesprekslocatie in Leeuwarden.

De Loopbaanscan, als een compacte loopbaancheck voldoende is 

Ons loopbaanheroriëntatietraject biedt een volledige nieuwe oriëntatie op werk en loopbaan, samengevat in een helder schriftelijk eindrapport. Soms is een traject van die omvang niet nodig. Om “overkill” te vermijden, is er een goed alternatief: de Loopbaanscan. Dit bondige, maar verrassend veel biedende traject heeft al veel mensen verder geholpen en is scherp geprijsd. En ook hier wordt het eindadvies schriftelijk aangeboden.

Onze kwaliteit wordt gecontroleerd

Als lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) wordt onze kwaliteit regelmatig gecontroleerd. Met een loopbaanadvies van JP Werkrevisie koopt u dus kwaliteit. Het OVAL-logo staat er garant voor.

Hebt u interesse in ons Loopbaanheroriëntatietraject of de Loopbaanscan in Leeuwarden? Bel 038-452 83 50.

JP Leeuwarden, voor een raak loopbaanadvies