Herkent u de gedachte: “Blijf ik dit werk leuk vinden tot aan mijn pensioengerechtigde leeftijd?” Misschien maakt het u ongerust, maar dat hoeft helemaal niet. De meesten van ons worden vroeger of later met dit soort vragen geconfronteerd. Stop ze niet weg, maar doe er iets mee! Werk is nu eenmaal een van de belangrijkste elementen van ons leven. Overweegt u daarom eens loopbaancoaching of loopbaanadvisering, maar doe dat wel met een goed en professioneel loopbaanadviesbureau. JP Werkrevisie heeft al ruim 30 jaar ervaring op dit terrein en mag zich daarom in alle bescheidenheid specialist noemen. Geen reden om achterover te leunen: wij zijn pas tevreden als ú zegt dat ons advies aan uw verwachting voldoet.

Een goed loopbaanadvies als opmaat voor een nieuwe loopbaankoers

Een goed loopbaanadvies heeft als basis een wetenschappelijk onderbouwde methode. Wij hebben zo’n methode zelf ontwikkeld, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Dat biedt u de zekerheid dat alle relevante aspecten aan de orde komen. Een tweede voorwaarde voor een geslaagd loopbaanadviestraject is de kwaliteit van de loopbaanadviseur. Wij werken uitsluitend met senior-loopbaanadviseurs, NOLOC-gecertificeerd, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. En ervaart u geen “klik” met de adviseur, dan zorgen wij voor een vervanger.

Het loopbaanadviesbureau voor de regio Twente

Bij een loopbaanadviestraject hoort een aantal gesprekken. Daarvoor kunt u terecht op onze uitstekende locatie “Campus Business Center” in Hengelo, gelegen aan de voet van de A1 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren op het ruime parkeerterrein is gratis.

De Loopbaanscan: beknopt helder en volwassen

Loopbaanadviestrajecten zijn er in soorten en maten. Afhankelijk van de omvang en de diepgang van de vraag, zorgen wij voor een passend aanbod. Is ons Loopbaanheroriëntatietraject te uitgebreid i.r.t. de vraag, dan hebben wij een uitstekend alternatief: de Loopbaanscan, compact doeltreffend en verrassend volledig.

Let op het OVAL-logo

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) bewaakt de kwaliteit in onze branche en bindt haar leden aan een strenge gedragscode. Dus, ziet u het OVAL-logo, dan weet u dat u goed zit.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide Loopbaanheroriëntatietrajecten of de Loopbaanscan in Hengelo? Bel 038-452 83 50.

JP Hengelo, het kompas voor een nieuwe loopbaankoers