Loopbaanadvies Groningen 
Helpen ontwikkelen 

Haal jij alles uit je baan? Of wil jij je nog verder ontwikkelen? Waar liggen jouw ambities nu echt? Bijna iedereen komt op een moment in zijn carrière waarop je je afvraagt of ze nog de goede loopbaankoers vragen. Dat kan een goede reden zijn om professioneel loopbaanadvies in te winnen. En daarvoor kunt u bij JP Werkrevisie in Groningen uitstekend terecht.

Onze loopbaanadviezen zijn gebaseerd op een professionele methode, zijn realistisch, haalbaar en direct praktisch toepasbaar. Onze methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Groningen: zij heeft dus een wetenschappelijke grondslag. Een helder,praktisch en betrouwbaar schriftelijk eindadvies is het resultaat.

Een praktisch en passend loopbaanadvies

JP werkrevisie helpt je ontwikkelen

Je hebt het idee dat je niet alles uit je baan haalt. Je kunt meer. Je wilt meer…Je wilt je verder ontwikkelen. Wij brengen in kaart waar je op dit moment staat en waar je ontwikkelkansen liggen. We geven je handvatten die praktisch toepasbaar zijn. Of dat nu in je huidige baan is of misschien wel bij een nieuwe baan.

JP werkrevisie ontdekt samen met jou

We gaan samen met jou op zoek naar je talenten. Een traject waar we uitgebreid te tijd voor nemen. Want als je weet welke kwaliteiten je hebt en hoe je ze kunt inzetten, dan ben je beter in staat om….

JP werkrevisie geeft helderheid

Je hebt een baan en je vind het werk dat je doet wel leuk. Maar echte voldoening….Dat krijg je er niet van. En eigenlijk weet je niet zo goed wat je wilt. Je doorloopt met ons een traject, bestaand uit persoonlijke gesprekken en online vragenlijsten. We achterhalen je motivaties en ambities. Zo ontstaat een helder beeld van wat bij jouw past. Waar jij blij van wordt.

Wanneer is een loopbaanadvies interessant voor jou?

  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je wilt ontdekken wat je ambities zijn.
  • Je durft geen keuzes te maken in je loopbaan.
  • Je werk gaat niet zoals je zou willen.
  • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
  • Je wilt onderzoeken wat je nog meer kan en wilt bereiken

Onze locatie in Groningen

Het Loopbaanheroriëntatietraject voor een breed en diepgaand advies

Diepgaande en brede vragen als : “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?” kunnen het beste worden beantwoord met ons Loopbaanheroriëntatietraject. In dit uitgebreide traject wordt gewerkt met onze methode Het Loopbaankompas. Het bevat verschillende opdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Het resultaat is een glashelder adviesrapport, waarmee u direct verder kunt.

De Loopbaanscan als steun in de rug

Soms zijn de loopbaanvragen minder breed en diepgaand van aard. De hoofdkoers in de loopbaan is wel duidelijk, maar bij de beantwoording van deelvragen kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken. In die gevallen is een minder uitgebreid traject een goed alternatief. Daarvoor heeft JP Werkrevisie de Loopbaanscan. Dezelfde wetenschappelijke basis ligt eraan ten grondslag, maar het traject is compacter en bevat minder opdrachten en gesprekken. Het eindresultaat is een schriftelijk rapport, met een verrassend compleet beeld van uw loopbaanmogelijkheden.

Loopbaancoaching: persoonlijke en passende aanpak

Voor loopbaancoaching werken we na een uitgebreide intake met een persoonlijke offerte. De coachvraag wordt zo helder mogelijk vastgesteld en vertaald naar een passend aantal coachgesprekken en de eventuele inzet van aanvullende instrumenten. Soms wordt er een combinatie gemaakt met andere diensten die JP Werkrevisie kan bieden.

Vind een professionele loopbaancoach bij u in de buurt

JP werkrevisie heeft meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland. Zo vindt u altijd een professionele loopbaancoach bij u in de buurt. Bekijk ons overzicht en vind een loopbaancoach bij u in de buurt.

Bewezen kwaliteit met OVAL

Er zijn veel aanbieders van loopbaanadviezen en u wilt een kwalitatief hoogstaand loopbaanadvies. Bureaus die zijn aangesloten bij brancheorganisatie OVAL en die regelmatig worden gecontroleerd op hun kwaliteit bieden die garantie. Het OVAL-logo op onze website is het bewijs van getoetste kwaliteit.

Woont u in Groningen of omgeving en bent u geïnteresseerd in onze loopbaanadviezen? Bel 038-452 83 50.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

JP Groningen, voor een loopbaanadvies waarmee u verder komt