Loopbaanadvisering en loopbaanbegeleiding is een kernactiviteit van JP Werkrevisie. Onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners ontwikkelde al in 1986 een op wetenschappelijke basis gestoelde methode. Inmiddels hebben velen daarvan geprofiteerd en hun loopbaan kunnen vervolgen op basis van onze heldere en praktische adviezen. U kunt nu ook in Deventer terecht voor uw loopbaanadviestraject. Dezelfde beproefde methodiek ligt er nog steeds aan ten grondslag, maar we zijn natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Ervaring en moderne inzichten gaan hand in hand. Daarbij werken wij uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die onze methode van A tot Z beheersen.

U vindt ons in hartje Deventer

Onze gesprekslocatie ligt zeer centraal in Deventer en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem.

De Loopbaanscan, bondig en doeltreffend

Ons loopbaanheroriëntatietraject is zeer volledig en heeft een opbouw die loopt van breed naar smal. Dit past bij een brede en diepgaande vraagstelling.  Als de vraag minder breed is, kan vaak worden volstaan met een minder uitgebreid traject. Zo’n traject is onze Loopbaanscan, bondig maar doeltreffend.

Het OVAL-branchekeurmerk

Het OVAL-logo is een breed geaccepteerd branchekeurmerk. U vindt het alleen bij loopbaanadviesbureaus die regelmatig worden onderworpen aan een strenge kwaliteitstoets. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij trots op ons OVAL-certificaat: het geeft ons de status van een goed en betrouwbaar bureau en dat is precies wat we willen zijn!

Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Deventer, voor een loopbaanadvies dat u verder brengt