Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Loopbaancoaching en -advisering dragen bij aan weloverwogen keuzes. Bent u op zoek naar een goed en professioneel loopbaanadviesbureau in Den Haag? JP Werkrevisie mag zich met 30 jaar ervaring specialist noemen op dit terrein. We zijn daar in alle bescheidenheid trots op. Maar tevreden zijn wij pas als ú dat bent, wanneer u zegt dat ons loopbaanadvies u verder heeft geholpen.

Een goed loopbaanadvies is de start van een nieuwe loopbaankoers

Bij veel mensen ontstaat na een aantal jaren in hun werkzame leven de behoefte aan een grondige herbezinning op hun loopbaan. De vraag “Waar sta ik?” dringt zich op en de wens om doordachte keuzes te maken over een passend vervolg ligt in het verlengde daarvan. Een professioneel, methodisch uitgevoerd loopbaanadviestraject  begeleid door een ervaren loopbaanadviseur, is dan een logische keuze. Lees meer

Het loopbaanadviesbureau “om de hoek” in Den Haag

U kunt de gesprekken met uw loopbaanadviseur “om de hoek” voeren op onze uitstekende gesprekslocatie in Den Haag.

De Loopbaanscan als volwassen alternatief

Voor een volledige heroriëntatie is een uitgebreider loopbaanadviestraject aan te bevelen. Is de vraagstelling echter minder breed en diepgaand, dan is de Loopbaanscan een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject, dat in korte tijd duidelijkheid verschaft over verrassend veel vragen. Het geheel wordt afgesloten met een heldere schriftelijke rapportage. Kortom: een volwassen alternatief.

OVAL garandeert kwaliteit

JP Werkrevisie is als opvolger van loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, al jaren een vertrouwd adres voor loopbaanadviezen. Bij ons is uw opdracht in goede handen. Wij beschikken over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houden ons strikt aan de gedragscode van deze brancheorganisatie. Dat wekt vertrouwen!

Hebt u interesse in een uitgebreid Loopbaanheroriëntatietraject of de Loopbaanscan in Den Haag Bel 038-452 83 50.

JP Den Haag, het loopbaanadviesbureau waarmee u écht verder komt