Bij veel mensen ontstaat in de loop van hun arbeidzame leven de behoefte om even pas op de plaats te maken en stil te staan bij vragen rond werk en loopbaan. Mogelijk geldt dat ook voor u. Het inwinnen van een goed, professioneel loopbaanadvies kan u dan de duidelijkheid opleveren, die u nodig hebt om de regie te nemen en gefundeerd de volgende loopbaanstap te zetten. JP Werkrevisie biedt haar diensten op het gebied van loopbaanadvisering nu ook aan in Breda. Wij werken uitsluitend met ervaren adviseurs, die in de regio wonen en werken. Zij kennen de mensen en de arbeidsmarkt. U wordt begeleid door een vaste persoonlijk adviseur. Vertrouwen is bij ons de basis.

De Loopbaanscan, het compacte alternatief

Voor sommige mensen is een volledig loopbaanheroriëntatietraject te omvangrijk. Hun vragen zijn minder breed en diepgaand, maar zij hebben wel degelijk behoefte aan ondersteuning om hun vragen over werk en loopbaan beantwoord te krijgen. Voor hen is er de Loopbaanscan, een compact traject, dat echter nog steeds verrassend veel antwoorden biedt op loopbaanvragen van verschillende aard. Het biedt in korte tijd helderheid over wat u kunt en wilt en het eindadvies wordt aangeboden in de vorm van een heldere schriftelijke rapportage.

Gegarandeerde kwaliteit

JP Werkrevisie is aangesloten bij de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Deze brancheorganisatie bindt haar leden aan strakke richtlijnen. Let dus op het OVAL-logo: een garantie voor kwaliteit.

Hebt u interesse in een uitgebreid Loopbaanheroriëntatietraject of de Loopbaanscan in Breda? Bel 038-452 83 50.

JP Breda, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt