JP Werkrevisie is specialist in loopbaanadviezen en loopbaanbegeleiding. In 1986 begon onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners met loopbaanadvisering volgens zijn eigen methodiek. Deze methodiek, ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Groningen, vormt nog steeds de basis onder onze adviestrajecten, maar zij is intussen verschillende keren gemoderniseerd. Dus, wie met ons “in zee” gaat, profiteert van onze jarenlange ervaring én van de modernste inzichten op het gebied van loopbaanadvisering . Dat staat garant voor een glashelder schriftelijk loopbaanadvies, vertaald naar passende branches en functies. Vanzelfsprekend werken wij alleen met gekwalificeerde en ervaren loopbaanadviseurs, die onze methode van A tot Z beheersen.

U vindt ons in Assen

Voor het vinden van een goede loopbaancoach hoeft u niet ver te reizen: u vindt onze gesprekslocatie in Assen.

Een bondig en volledig loopbaanadvies met de Loopbaanscan

Als de loopbaanvragen minder diepgaand en breed zijn, kan vaak worden volstaan met een minder uitgebreid loopbaanadviestraject. De vragen die leven over het vervolg van de loopbaan, kunnen in die gevallen uitstekend worden beantwoord met de Loopbaanscan. De Loopbaanscan is minder uitgebreid, zoomt minder in op basale vragen, maar levert desondanks een advies op, waarmee u zeker verder kunt.

Kwaliteitsgarantie

Een loopbaanadviesbureau dat is aangesloten bij brancheorganisatie OVAL garandeert kwaliteit: daar worden zij regelmatig streng op gecontroleerd. Let dus op het OVAL-logo!

Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Assen, voor een loopbaanadvies waarmee u verder kunt