JP Werkrevisie is gespecialiseerd in loopbaanadvisering en loopbaanbegeleiding. Dit kan nu ook in Arnhem. 30 jaar geleden ontwikkelde onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, haar eigen methodiek, waarbij zorgvuldig en stapsgewijs interesses, competenties en loopbaanankers (normen en waarden m.b.t. werk) in beeld werden gebracht. Deze methodiek vormt nog steeds de basis onder onze loopbaanbegeleiding, maar we zij natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Daarom koppelen wij ervaring aan moderne inzichten. Dat levert u een helder schriftelijk loopbaanadvies op, vertaald naar passende branches en functies. Natuurlijk werken wij uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die volledig ingevoerd zijn in de methode.

U vindt ons loopbaanadviesbureau in Arnhem “om de hoek”

Voor het vinden van een goede loopbaancoach hoeft u niet ver te reizen: u vindt onze gesprekslocatie “om de hoek” in Arnhem

 Een bondig en volledig loopbaanadvies met de Loopbaanscan

Soms is een uitgebreide loopbaanadviestraject niet nodig. Als de vraag minder breed is, maar er zijn wel vragen over het vervolg van de loopbaan, dan kan de Loopbaanscan een goed alternatief zijn. De Loopbaanscan is compacter, maar levert toch een helder en bondig advies op, waarmee u zeker verder kunt.

OVAL

JP Werkrevisie is lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding. Het OVAL-logo vindt u alleen bij loopbaanadviesbureaus die regelmatig een strenge kwaliteitstoets ondergaan. Wij beschikken over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarnaast houden wij ons strikt aan de door OVAL-voorgeschreven gedragscode.

Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Arnhem, voor een Loopbaanadvies waarmee u verder kunt