Het kabinet presenteerde in mei het verlengde noodpakket banen en economie. Als onderdeel van het tweede steunpakket kunnen werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies en scholing: de NL leert door regeling!

NL leert door 

Nu de economie weer langzaam is opgestart, wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel werkenden zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op een andere manier van werken of zelfs ander werk. Om je op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden, wordt er geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies en scholing voor behoud van werk. Hiervoor wordt het programma “NL leert door” opgezet.

Deze regeling is niet alleen bestemd voor werknemers in de sectoren die getroffen zijn, maar ook voor flexwerkers en zzp’ers die geen opdrachten meer krijgen. Dus als je werkgever is getroffen door deze crisis of als jij zelf de dupe hiervan bent, dan is deze regeling voor jou bestemd. Het kabinet heeft gezegd dat ze dit crisispakket vanaf juli 2020 in werking wil laten treden met een looptijd tot het einde van 2020.

Wij staan voor je klaar!

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en hebben altijd een passend aanbod op basis van de 5 stappen van het ontwikkeladvies.

JP WerkRevisie is er al meer dan 30 jaar voor iedereen met een loopbaan- of ontwikkelvraag. Wij hebben kennis en ervaring in diverse branches. Onze professionele coaches helpen je om jouw ambities helder te krijgen. Dit combineren we met de praktische en resultaatgerichte aanpak van onze arbeidsmarktspecialisten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je op de hoogte blijven of heb je een vraag over je eigen loopbaan of persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.